Welkom op de website van BOS!

Wij houden ons onder andere bezig met het ontstoppen van elk riool afvoersysteem en hulp van wateroverlast. Met onze methodes kunnen verstoppingen perfect opgespoord en verholpen worden.

Bel direct: 06-29147706

Wat doen wij?

Met behulp van draadloze afstandbediening kunnen perfect verstoppingen opgespoord en verholpen worden. Door zijn ervaring, vakmanschap en gevoel voor het herkennen van voor zijn klanten uitermate vervelende problemen is BOS-ontstopping een oplossing voor al uw afvoer problemen. Een altijd in de wagen aanwezig camerasysteem voorkomt onnodige, en vaak voor de klant vervelende, graafwerkzaamheden. Bovendien zorgt de investering in uitermate moderne bedrijfsmiddelen er voor dat BOS - Ontstopping u niet alleen van dienst kan zijn bij een klein particulier mankementje als b.v. een slecht werkend schrobputje maar ook uitstekend ingezet kan worden bij realisatie of vervanging van complete afvoersystemen bij bedrijven voor aantrekkelijke tarieven.

Het grote voordeel van een eenmansbedrijf als dat van Ad is dat de klant altijd met hetzelfde en vertrouwde gezicht te maken heeft. Problemen worden niet doorgeschoven naar anderen maar hij blijft altijd zelf aansprakelijk en werkt een opdracht af tot die naar volle tevredenheid van de klant is voltooid. De kleinschaligheid zorgt er bovendien voor dat gehanteerde tarieven uitermate concurrerend zijn en beneden de gangbare prijzen liggen. Hoewel dat niet direct tot de speerpunten van zijn bedrijf behoort kan BOS - Ontstopping u ook van dienst zijn bij terras of gevelreiniging. 

Al met al is het dus zeer verstandig om in voorkomende probleemgevallen een beroep te doen op de 24 uurs service van BOS - Ontstopping.