Welkom op de website van BOS!

Wij houden ons onder andere bezig met het ontstoppen van elk riool afvoersysteem en hulp van wateroverlast. Met onze methodes kunnen verstoppingen perfect opgespoord en verholpen worden.

Bel direct: 06-29147706

Wie zijn wij?

Met ruim 14 jaar ervaring in de branche kan zelfstandig ondernemer Ad Wijlaars elke klant 24 uur per dag van dienst zijn. Hij beschikt daarbij over een uitstekend ingerichte bedrijfswagen waarin, naast een gloednieuwe compressor en inspectiecamera, alle benodigde onderdelen en gereedschappen aanwezig zijn om u zeer snel en afdoende te helpen.

Een nieuwe eenmanszaak, maar dan wel een met grote potenties. Vanuit zijn, gedurende vele jaren opgebouwde, expertise kan ondernemer Ad Wijlaars u snel en uiterst professioneel van dienst zijn bij problemen met alle bij uw woning behorende afvoersystemen. Of het nu gaat om verstoppingen, moeilijk te traceren stankoverlast of plotseling ontstane wateroverlast, een telefoontje of een E-mail naar BOS - ontstopping is voldoende om u van vakkundig advies en een snelle oplossing te verzekeren.