Tel: 06-29147706
Diensten Bos Brabantse Ontstoppen Service

Diensten

 
Met behulp van draadloze afstandbediening kunnen perfect verstoppingen opgespoord en verholpen worden. Door zijn ervaring, vakmanschap en gevoel voor het herkennen van voor zijn klanten uitermate vervelende problemen is BOS-ontstopping een oplossing voor al uw afvoer problemen. Een altijd in de wagen aanwezig camerasysteem voorkomt onnodige, en vaak voor de klant vervelende, graafwerkzaamheden. Bovendien zorgt de investering in uitermate moderne bedrijfsmiddelen er voor dat BOS – Ontstopping u niet alleen van dienst kan zijn bij een klein particulier mankementje als b.v. een slecht werkend schrobputje maar ook uitstekend ingezet kan worden bij realisatie of vervanging van complete afvoersystemen bij bedrijven voor aantrekkelijke tarieven.

Het grote voordeel van een eenmansbedrijf als dat van Ad is dat de klant altijd met hetzelfde en vertrouwde gezicht te maken heeft. Problemen worden niet doorgeschoven naar anderen maar hij blijft altijd zelf aansprakelijk en werkt een opdracht af tot die naar volle tevredenheid van de klant is voltooid. De kleinschaligheid zorgt er bovendien voor dat gehanteerde tarieven uitermate concurrerend zijn en beneden de gangbare prijzen liggen. Hoewel dat niet direct tot de speerpunten van zijn bedrijf behoort kan BOS – Ontstopping u ook van dienst zijn bij terras of gevelreiniging.

Al met al is het dus zeer verstandig om in voorkomende probleemgevallen een beroep te doen op de 24 uurs service van BOS – Ontstopping.

24-uurs service

Altijd bereikbaar, ook ’s nachts en in het weekend

100% oplossingsgarantie

Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

Klantgerichte service

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom streven we naar 100% klanttevredenheid.

Veel ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van riool ontstopping.

Bos, het riool ontstoppingsbedrijf
voor onder meer Eindhoven

Welkom op de website van BOS, Brabantse Ontstoppings Service. Onze naam geeft al een hoop prijs, namelijk dat wij Brabant kunnen voorzien van uitstekende en snelle service als het aankomt op uw riool ontstoppen. Als riool ontstoppingsbedrijf willen wij een zo groot mogelijk publiek van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat wij in diversen delen van Brabant zeer actief zijn. Onder andere de omgeving van Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben wij tot onze clientèle mogen rekenen.

Want ook hier geldt dat men onze professionele hulp nodig heeft wanneer het ontstoppen van het riool op de planning staat.