Tel: 06-29147706
Over Bos Brabantse Ontstoppen Service

Over ons

 
Met ruim 14 jaar ervaring in de branche kan zelfstandig ondernemer Ad Wijlaars elke klant 24 uur per dag van dienst zijn. Hij beschikt daarbij over een uitstekend ingerichte bedrijfswagen waarin, naast een gloednieuwe compressor en inspectiecamera, alle benodigde onderdelen en gereedschappen aanwezig zijn om u zeer snel en afdoende te helpen.

Een nieuwe eenmanszaak, maar dan wel een met grote potenties. Vanuit zijn, gedurende vele jaren opgebouwde, expertise kan ondernemer Ad Wijlaars u snel en uiterst professioneel van dienst zijn bij problemen met alle bij uw woning behorende afvoersystemen. Of het nu gaat om verstoppingen, moeilijk te traceren stankoverlast of plotseling ontstane wateroverlast, een telefoontje of een E-mail naar BOS – ontstopping is voldoende om u van vakkundig advies en een snelle oplossing te verzekeren

24-uurs service

Altijd bereikbaar, ook ’s nachts en in het weekend

100% oplossingsgarantie

Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

Klantgerichte service

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom streven we naar 100% klanttevredenheid.

Veel ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van riool ontstopping.

Bos, het riool ontstoppingsbedrijf
voor onder meer Eindhoven

Welkom op de website van BOS, Brabantse Ontstoppings Service. Onze naam geeft al een hoop prijs, namelijk dat wij Brabant kunnen voorzien van uitstekende en snelle service als het aankomt op uw riool ontstoppen. Als riool ontstoppingsbedrijf willen wij een zo groot mogelijk publiek van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat wij in diversen delen van Brabant zeer actief zijn. Onder andere de omgeving van Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben wij tot onze clientèle mogen rekenen.

Want ook hier geldt dat men onze professionele hulp nodig heeft wanneer het ontstoppen van het riool op de planning staat.