Tel: 06-29147706

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Bent u woonachtig in Brabant en heeft u last van een verstopping van uw riool? Of heeft u een bedrijf in Eindhoven en heeft u last van wateroverlast? Neem dan contact op met BOS-ontstopping. Wij beschikken over een grote ervaring op het gebied van ontstopping en voeren onze werkzaamheden altijd uit met de beste, meest geavanceerde apparatuur. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf voor Eindhoven en omstreken. Om precies te zijn kunnen we u als ontstoppingsdienst in Eindhoven helpen, maar ook ver daarbuiten. We heten dan ook niet voor niets de Brabantse Ontstoppings Service!

Rioolservice voor Eindhoven omstreken

Er zijn weinig dingen zo vervelend in huis als een verstopt riool. Er komen dan niet alleen luchtjes vrij, maar het kan ook zijn dat u met wateroverlast te maken krijgt. U kunt dan zelf gaan kijken wat er gedaan kan worden, maar als u wilt dat de ontstopping goed en vakkundig gebeurt, dan kunt u beter contact opnemen met een professional. BOS-ontstopping heeft ruim 17 jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf voor Eindhoven en de plaatsen die hier in de buurt liggen. We komen naar u toe met onze bus, die voorzien is van de meest geavanceerde apparatuur. U hoeft er daarbij niet bang voor te zijn dat we alles open gaan breken. Met behulp van ons camerasysteem kunnen we een verstopping snel van binnenuit ontdekken.

BOS-ontstopping verhelpt uw klachten

Onze ontstoppingsdienst voor Eindhoven en omstreken zorgt ervoor dat die vervelende verstopping snel is opgehelderd. U zit er per slot van rekening niet op te wachten om te moeten wonen of werken in een vieze geur. Als u een verstopping te lang laat doorgaan, dan wordt deze alleen maar erger en kunnen de klachten ook een stuk erger worden. Straks komt er bij die luchtjes ook nog wateroverlast en dan zijn de poppen helemaal aan het dansen. Neem dan ook snel contact op met onze rioolservice voor Eindhoven als u merkt dat er iets niet helemaal in orde is bij uw riool. Wij maken dit snel en vakkundig weer voor u in orde!

24-uurs service

Altijd bereikbaar, ook ’s nachts en in het weekend

100% oplossingsgarantie

Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

Klantgerichte service

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom streven we naar 100% klanttevredenheid.

Veel ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van riool ontstopping.

Bos, het riool ontstoppingsbedrijf
voor onder meer Eindhoven

Welkom op de website van BOS, Brabantse Ontstoppings Service. Onze naam geeft al een hoop prijs, namelijk dat wij Brabant kunnen voorzien van uitstekende en snelle service als het aankomt op uw riool ontstoppen. Als riool ontstoppingsbedrijf willen wij een zo groot mogelijk publiek van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat wij in diversen delen van Brabant zeer actief zijn. Onder andere de omgeving van Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben wij tot onze clientèle mogen rekenen.

Want ook hier geldt dat men onze professionele hulp nodig heeft wanneer het ontstoppen van het riool op de planning staat.