Tel: 06-29147706

Riool ontstoppen Helmond

U woont in Helmond, of heeft hier een bedrijf, en heeft last van uw riolering? Problemen met de riolering kunnen zich op allerhande verschillende manieren manifesteren. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat er opeens vieze luchtjes in uw huis of werkruimte hangen waarvan u niet snel kunt lokaliseren waar ze vandaan komen. Ook is het mogelijk dat er opeens wateroverlast in uw ruimte is. Dit zijn problemen die duiden op eeen verstopping in uw riool. Deze kan op verschillende manieren zijn veroorzaakt, maar moet niet te lang onaangepakt blijven. Een riool ontstoppen in Helmond is een klus waar wij zeer bedreven in zijn. Is uw riool verstopt in Helmond? Neem dan ook snel contact met ons op.

Riolering verstopt in Helmond

Ons bedrijf is al jarenlang expert op het gebied van verstoppingen van het riool. BOS-Ontstopping is het eenmansbedrijf van Ad Wijlaars, een expert op het gebied van verstoppingen die met zijn eigen bedrijf de best mogelijke service wil bieden aan klanten door heel Brabant. Wij kunnen een riool ontstoppen in Helmond, maar ook in ongeacht welke andere plaats in Brabant. Onze naam staat dan ook niet voor niets voor Brabantse Ontstoppings Service! U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan namelijk 24 uur per dag klaar om u te helpen met problemen met uw riool.

Persoonlijke service van BOS-Ontstopping

Als u op zoek bent naar een goede riool ontstopper, omdat uw riool is verstopt in Helmond, neem dan contact op met BOS-Ontstopping. Dit is het eenmansbedrijf van Ad Wijlaars, een ervaren vakman die graag de beste service biedt. U kunt altijd contact met hem opnemen als u een probleem heeft. BOS-Ontstopping beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om een verstopping snel tot het verleden te laten behoren. Met een speciaal geprepareerde bus komt Ad Wijlaars naar u toe, waarna hij door middel van een geavanceerd camerasysteem snel kan bekijken wat er precies aan de hand is. Is uw riolering verstopt in Helmond? Neem dan snel contact op met BOS-Ontstoppingen.

24-uurs service

Altijd bereikbaar, ook ’s nachts en in het weekend

100% oplossingsgarantie

Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

Klantgerichte service

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom streven we naar 100% klanttevredenheid.

Veel ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van riool ontstopping.

Bos, het riool ontstoppingsbedrijf
voor onder meer Eindhoven

Welkom op de website van BOS, Brabantse Ontstoppings Service. Onze naam geeft al een hoop prijs, namelijk dat wij Brabant kunnen voorzien van uitstekende en snelle service als het aankomt op uw riool ontstoppen. Als riool ontstoppingsbedrijf willen wij een zo groot mogelijk publiek van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat wij in diversen delen van Brabant zeer actief zijn. Onder andere de omgeving van Eindhoven, Helmond en Geldrop hebben wij tot onze clientèle mogen rekenen.

Want ook hier geldt dat men onze professionele hulp nodig heeft wanneer het ontstoppen van het riool op de planning staat.